Na PGA Tour vědomě porušil pravidla a byl diskvalifikován. Co provedl?

Mark Hubbard (foto: GettyImages)
Mark Hubbard (foto: GettyImages)

Hra by pro něho v pátek na Cadence Bank Houston Open tak jako tak skončila, Mark Hubbard si ale do statistik místo neúspěšného cutu zapsal diskvalifikaci. Vědomě totiž porušil pravidla, místo jím očekávaného trestu dvou ran ale přišlo DQ. Hrál totiž s driverem, který přidal do svého bagu až během hry.


Autor: haf, 12.11.2022 08:40

Související články


Tento web používá pouze cookies potřebné pro hladký běh stránek. Více informací.