Rozruch kolem Pieterse. Odehrál putt nebo ne? Rozhodčí mu dali za pravdu, ale...

Thomas Pieters (Foto: GettyImages)
Thomas Pieters (Foto: GettyImages)

Dvojnásobný vítěz Czech Masters Thomas Pieters se v pátek ve 2. kole Cazoo Open de France dostal do konfliktu s pravidly. Bizarní moment se odehrál na třetí jamce. Když se chystal zahrát svůj desetimetrový putt do birdie, něco ho vyrušilo, nejspíš dětský pláč. Svůj pohyb se pokusil zastavit, ale už dost pozdě na to, aby se nedotknul míčku, který poslal jen kousek před sebe.


Autor: pv, 24.09.2022 12:26

Související články


Tento web používá pouze cookies potřebné pro hladký běh stránek. Více informací.